Περισσότερο νεύρο και διάθεση

Περισσότερο νεύρο και διάθεση

Κάτι μας λέει ότι με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο θα δούμε περισσότερο νεύρο και διάθεση τις τελευταίες μέρες της σεζόν κι ας κουβαλά το τριφύλλι ένα σωρό προβλήματα.

Ποτέ δεν έχουμε κρύψει ότι θεωρούμε το συγκεκριμένο ρόστερ καλύτερο από αυτό που δικαιολογημένα νομίζει ο κόσμος. Είναι κανόνας όμως πως στο ποδόσφαιρο μία ανεπαρκής προπονητική δουλειά, μπορεί να επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό, την συνολική εικόνα της ομάδας και σε ατομικό επίπεδο να κάνει τους ποδοσφαιριστές να μοιάζουν άθλιοι, αδικώντας τους εαυτούς τους.

Π.χ ας πιάσουμε τις περιπτώσεις Καρλίτος, Αϊτόρ, Σάντσες που αποκτήθηκαν με τις ευλογίες του Ρόκα και κατάντησαν ανέκδοτα σε μία ομάδα ανέκδοτο, παρότι στην Πολωνία, στην Ολλανδία και στην Αργεντινή ήταν εξαιρετικοί.

Να πούμε για τον Φακούντο που δεν είναι και πολύ διαφημισμένος; Μόνιμα για πέντε συνεχόμενα χρόνια στην Εστουντιάντες ήταν βασικός κι αναντικατάστατος και μέσα στους τρεις ποδοσφαιριστές του κλαμπ με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Επίσης για πέντε συνεχόμενα χρόνια, με βάση το σάιτ αξιολόγησης whoscored ήταν στους έξι καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Αυτός ο μπακ έχασε τη θέση του από τον Γιοάν Μολό που στα 32 του βαφτίστηκε δεξιός οπισθοφύλακας! Είναι να τρελαίνεσαι…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News