Περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε Ιωαννίδη

Ιωαννίδης: «Δεν είμαι Λουκάκου, παίρνω ιδέες»

Βλέποντας καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν τους επιθετικούς, έχουμε την εντύπωση πως στο δίδυμο Μακέντα-Ιωαννίδη έπρεπε να επενδύσει ο προπονητής και να επιμείνει πολύ σε αυτούς.

Η ποιότητα του Ιταλού αν ταίριαζε με την έκρηξη και την ενέργεια του νεαρού κι αποκτούσαν αυτοματισμούς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα ταιριαστό ντούετο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχασε χρόνο δίνοντας λιγότερες ευκαιρίες στον Φώτη. Η αλήθεια είναι πως σεβάστηκε η τεχνική ηγεσία όσα έδειχνε η εικόνα των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις κι έδωσε ματς στους πιτσιρικάδες όταν τα “βαριά” συμβόλαια ήταν ντεφορμέ.

Το ξεπέταγμα του Ιωαννίδη και το θράσος του σε μια θέση όπου πραγματικά πονούσε η ομάδα θα μπορούσε να αλλάξει τη δυναμικότητα του φετινού Παναθηναϊκού αν δεν υπήρχαν τα άθλια πλέι-οφ κι η φοβική αντιμετώπιση του κόουτς στο 95% των αγώνων.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεχωρίσει τον πρώην φορ του Λεβαδειακού, κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ο ποδοσφαιριστής θα έχει του χρόνου μεγαλύτερη συμμετοχή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News