Περισσότερη ανοχή και «κομμένες» μουρμούρες!

Παναθηναϊκός: Έκανε οκτώ μεταγραφές, τις πέντε το τελευταίο δεκαήμερο!

Η Λεωφόρος καλοδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πριν τη σέντρα της πρεμιέρας. Ο Σέρβος είναι προσωπικότητα που δεν περνάει απαρατήρητη.

Σαν μπαλαδόρος ήταν από τους καλύτερους που πέρασαν ποτέ από τον Ηρακλή, έμαθε τη γλώσσα μας φαρσί μέσα σε μερικούς μήνες, σαν προπονητής έκανε απίθανα πράγματα στην Κύπρο.

Το καλοκαίρι ακόμα και αν οι επιλογές του ή η αργοπορία να κλείσει παίκτες δεν άρεσαν, κατάφερε τελικά να επιβάλει τα θέλω του είτε στον κόσμο, είτε στη διοίκηση.

Σίγουρα στο μέλλον αν έρθουν αποτυχίες θα υπάρξουν αντιδράσεις μα κάτι μας λέει πως ο κόουτς θα πάρει μεγαλύτερη ανοχή από τον οργανισμό.

Πάντα χρειάζονται οι σύλλογοι προπονητή που θα μπορεί να επιβάλλει τις αποφάσεις του και δεν θα είναι εξαρτώμενος από τα αστέρια του, είδατε πως ξέκοψε τις προάλλες ο κόουτς την κατάσταση σε Χατζηγιοβάνη, Βιγιαφάνιες και πως κράτησε στον πάγκο τον Μακέντα, δίχως να ανοίξει μύτη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News