Περιπτώσεις εξτρέμ για το καλοκαίρι

Περιπτώσεις εξτρέμ για το καλοκαίρι

[ads]
Μπορεί σε πρώτο πλάνο να είναι η παραμονή του Βίκτορ Ιμπάρμπο και μετά τον δανεισμό του, ωστόσο με τις μεγάλες ρήτρες που υπάρχουν τόσο στον Ιμπάρμπο, όσο και στον Εμποκού, αλλά και το αμφίβολο μέλλον των Π. Βλαχοδήμου και Ολιβιέρ Μπουμάλ, το newspao.gr “βγαίνει” στην αγορά και σας παρουσιάζει περιπτώσεις εξτρέμ που θα μείνουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι, άρα και θα μπορούσαν να υπογράψουν από τον Ιανουάριο δωρεάν, χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες.
[ads2]

ΠΑΊΚΤΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΝΩ ΡΆΦΙ: 

Ζόραν Τόσιτς: Ο Σέρβος διεθνής πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι μετά από μία επταετία. Αμείβεται με πάνω από 1.000.000 ευρώ και είναι εξαιρετική λύση για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Λουτσιάνο Νάρσιν: Ο Ολλανδός διεθνής της PSV είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες των Ολλανδών και το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το 5ετές συμβόλαιό του. Πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού παίρνει πάνω από 1.000.000 ευρώ και θα ενδιαφερθούν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Βέβαια, ό,τι πληρώνεις, παίρνεις.

Αλέσιο Τσέρτσι: Με την καριέρα του να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση εδώ και 2,5 χρόνια, ο Ιταλός διεθνής θα αποχωρήσει σίγουρα το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προκειμένου να “αναστηθεί” στα 29 του.

Φλόριαν Ζοσεφζούν: Ακόμη ένας ταλαντούχος παίκτης της PSV. Έχει περιοριστεί σε αναπληρωματικό ρόλο λόγω της υπερπληρότητας των Ολλανδών. Στα 25 του, πιθανώς να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Αϊντχόφεν για να πάει κάπου όπου θα παίζει βασικός. Είναι ο πιο χαμηλόμισθος της εν λόγω λίστας (κοντά 500.000 ευρώ).

Πολ Ντεπ: Από τα μεγάλα αστέρια της Ρεν, ο 24χρονος Γάλλος αναμένεται να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα για να πάει σε κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο. Το κασέ του είναι κοντά στις 650.000 ευρώ.

Γιοάν Γκουφράν: Ο έμπειρος (30 χρονών), Γάλλος, μέσος της Νιουκάστλ ολοκληρώνει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι και παραμένει αμφίβολο το αν θα ανανεώσει με τις “καρακάξες”. Ο μισθός του είναι κοντά στο 1.000.000 ευρώ.

ΠΡΟΣΙΤΟΊ:

Ελ Αράμπι Χιλέλ Σουντάνι: Ο Αλγερινός διεθνής κάνει “παπάδες” με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα αφήσει την Κροατία το ερχόμενο καλοκαίρι για να βρει κάτι καλύτερο ως ελεύθερος. Μπορεί να αγωνισθεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως δεκάρι και δεύτερος επιθετικός.

Ισαάκ Κουένκα: Από την περίφημη Μασία, ο 25χρονος Κουένκα μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Γρανάδα. Παρά το σπουδαίο βιογραφικό του (Λα Κορούνια, Άγιαξ, Μπαρτσελόνα) το κασέ του είναι κοντά στις 400.000 ευρώ.

Λας Μπανγκουρά: Στα 24 του ο ταχύτατος μέσος από την Γουινέα μένει ελεύθερος από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο μισθός του είναι κοντά στις 350.000 ευρώ.

Ισιάρ Ντιά: Ο 29χρονος πρώην παίκτης της Φενέρ υπέγραψε το καλοκαίρι μονοετές συμβόλαιο στην Νανσί προσπαθώντας να ξαναβρεί “ρυθμό” μετά από μία αποτυχημένη τετραετία (2012-16) σε Λεκίβια, Αλ Καραϊτιγιάτ και Ατζάσιο. Η ποιότητά του είναι δεδομένη, ωστόσο πρόκειται για έναν αθλητή χωρίς διάρκεια.

Τζεφ Ρέιν-Άντελαϊντ: Από τα ανερχόμενα γαλλικά ταλέντα ο 18χρονος. Κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τους “μικρούς” της χώρας, όσο και με αυτούς της Άρσεναλ, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα και έχει στο μυαλό του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους κανονιέρηδες.

Ρομέιν Αμαλφιτάνο: Εβιάν, Ρεμς, Νιουκάστλ και επιστροφή στην Γαλλία για την Ντιζόν. Ο 27χρονος εξτρέμ είναι θετικός την τελευταία διετία στους “κόκκινους” και το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο μισθός του αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Ιμπραχίμ Σισσοκό: Ο παλιός μας γνώριμος! Από τις λίγες οάσεις της καταστροφικής σεζόν 2012-13 ο Ιβοριανός μέσος. Πλέον παίζει στην Κόνιασπορ όπου αμείβεται με 400.000 ευρώ. Μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γιώργος Εφραίμ: Ο Κύπρος μεσοεπιθετικός είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια στους MVP του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο 27χρονος διεθνής του ΑΠΟΕΛ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Τζόναθαν Ζονγκό: Με 160 συμμετοχές στην Ισπανία, ο ταχύς 27χρονος εξτρέμ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι από την Αλμερία. Είχε ακουστεί φέτος και για την ΑΕΚ.

Τζούνιορ Χόιλετ: Ο Καναδός διεθνής μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Κάρντιφ. Τρομερά προσόντα σαν αθλητής, ωστόσο κάποιες φορές είναι λίγο ασταθής.

Νόλετζ Μουσόνα: Ο διεθνής Αφρικανός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Βέλγιο με την φανέλα της Οστάνδης και σίγουρα θα ψάξει να πάει σε καλύτερη ομάδα. Μπορεί να παίξει και ως δεύτερος φορ.

Φακούντο Περέιρα: Μπορεί να παίξει τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως δεύτερος επιθετικός ή δεκάρι. Ο Αργεντινός άσος του ΠΑΟΚ μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι στον “αέρα” το αν θα ανανεώσει ή όχι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News