Περίπτωση Χατζηγιοβάνη: Η πώληση, η ανανέωση και η προσφορά

Δεύτερο τέρμα ο Χατζηγιοβάνης, 2-2 ο Παναθηναϊκός (δείτε το γκολ)

Οι Τούρκοι θέλουν τον Τάσο Χατζηγιοβάνη με τον Μυτιληνιό να επιθυμεί να παραμείνει κι άλλα χρόνια κάτοικος Κορωπίου ανανεώνοντας πρόωρα το συμβόλαιό του.

Από αμιγώς αγωνιστικής πλευράς ο Χατζηγιοβάνης είναι ένας ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να φανεί τουλάχιστον χρήσιμος, ανεξαρτήτως της φετινής μεταγραφικής ενίσχυσης στα «φτερά» της επίθεσης.

Επαναπροσέγγιση της ΠΑΕ προς τον μάνατζέρ του που θα επιφέρει υπογραφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό δεν πρέπει να αποκλείεται.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο πώλησής του στο εξωτερικό στο άμεσο μέλλον λίγες είναι οι πιθανότητες να υπάρξει προσέγγιση της τιμής που έχει ορίσει ο Παναθηναϊκός μιας και το κλαμπ δεν συμμετέχει στην Ευρώπη που ανεβάζει τα κασέ των ποδοσφαιριστών.

Από κει και πέρα η αξιοποίηση ενός παίκτη που δεν θα τον βαραίνει το βάρος της ανανέωσης, ο οποίος αποδεδειγμένα μπορεί να προσφέρει είναι δουλειά του προπονητή, αφού ο Τάσος, ο Κουρμπέλης και ο Διούδης συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από σωματεία του εξωτερικού κι είναι εκείνοι που μελλοντικά μπορούν να φέρουν σοβαρά χρήματα στα ταμεία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News