Περιπτωσάρα ο Μαουρίσιο!

Περιπτωσάρα ο Μαουρίσιο!

Ο Μαουρίσιο ήρθε από το… παράθυρο στον Παναθηναϊκό χάρη σε προσωπικές ενέργειες του μεγαλομετόχου (ο Τσάβι Ρόκα δεν τον ήθελε) κι ήδη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού του Λάζλο Μπόλονι που δεν σκέφτεται δευτερόλεπτο να τον περάσει εκτός αγώνα, ενώ σε όλους τους άλλους έμπειρους έχει δώσει λεπτά ξεκούρασης.

Αλλο ένα μεστό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο απέναντι στον ΠΑΣ που πίεσε πολύ τον Παναθηναϊκό, συνεπώς η τάση αυτού και του Βιγιαφάνιες στην προστασία και μοιρασιά της μπάλας ήταν τα μεγάλα ζητούμενα για να σπάσουν οι παγίδες που είχαν στήσει οι φιλοξενούμενοι έξω από τα καρέ του Διούδη.

Μια χαρά την έβγαλε εις πέρας την αποστολή του ο 32χρονος χαφ που είναι ήδη …μέγεθος στα αποδυτήρια.

Αυτό δα έλειπε, τύπος ο οποίος όντας πρωταθλητής, Κυπελλούχος, εκ των ηγετών του ΠΑΟΚ στην πιο επιτυχημένη έκδοση Δικέφαλου της τελευταίας 30ετίας, δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Ενας μέσος στα 32 του, ο οποίος πήγε στο Κορωπί κάνοντας επί 2,5 μήνες προπονήσεις μαζί με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια σε ερασιτεχνική ομάδα κι όμως από την πρώτη του εμφάνιση έδειξε πολλά επίπεδα πάνω από τον μ.ό.

Ενας χαφ ο οποίος όντας ανέτοιμος από όλες τις πλευρές έπαιξε τρία σερί 90λεπτα το Νοέμβρη και κόντεψε να… αφήσει τα πνευμόνια του στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα χρειαζόταν μετάγγιση προσωπικότητας στα ενδότερά της και ο Γιάννης Αλαφούζος με τον συγκεκριμένο στόχευσε διάνα.

Ο Βραζιλιάνος με την ποιότητα, την πείρα, τη θετική ενέργεια και την επίδρασή του σε γήπεδο -αποδυτήρια αναδεικνύεται ίσως στον πιο απαραίτητο παίκτη για τον προπονητή, πολύ μεγάλη υπόθεση ότι τον εξασφάλισες με μειωμένο συμβόλαιο από εκείνο που είχε στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα: Η ευκαιρία του Μαουρίσιο

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News