Περιπλέκεται το θέμα του «ψηλού» στον Παναθηναϊκό

Αργεί επικίνδυνα ο "πράσινος" σχεδιασμός

Οι εμφανίσεις των Γκάμπριελ στο ΣΕΦ και Ντένμον στο Κλειστό της Νέας Σμύρνης έχουν φέρει τους ανθρώπους της ΚΑΕ στο σημείο να πάρουν μια δύσκολη απόφαση για το αν θα ενισχυθούν στην θέση «5» ή όχι.

Όπως μεταδόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΠΟΡ ΦΜ, τα επόμενα παιχνίδια θα ξεκαθαρίσουν το αν θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση ή όχι. Ο Παναθηναϊκός έχει εξετάσει ήδη μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ψηλών καλαθοσφαιριστών, αλλά ο Ντένμον θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να «κερδίσει» την εμπιστοσύνη του Πασκουάλ.

Να ξεκαθαριστεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει φθάσει το όριο στον αριθμό των ξένων παιχτών και θα χρειαστεί να «σπάσει» συμβόλαιο, εάν θέλει να ενισχυθεί, πληρώνοντας παράλληλα και την αποζημίωση του παίχτη που θα αποχωρήσει.

Επίσης, οι πράσινοι είναι συγκρατημένοι από το διπλό στο ΣΕΦ και θεωρούν ότι η πρόσφατη επιτυχία της ομάδας θα εξαργυρωθεί μόνο με το 2/2 κόντρα σε Χίμκι και Εφές.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News