Περιμένουμε τις εμπνεύσεις και το νέο πλάνο Πρίφτη

Η σεζόν τώρα ξεκινά!

Ο Δημήτρης Πρίφτης το είπε πριν η αποστολή φύγει για Μόσχα ότι η άμυνα ζώνης δεν γίνεται να αποτελεί λύση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στα προηγούμενα παιχνίδια ο προπονητής διέγνωσε ότι έπρεπε να αλλάξει πλεύση αλλάζοντας τη διάταξη στην άμυνα των πράσινων απαλλάσσοντας τον κεντρικό διάδρομο από την αυξημένη…κίνηση, με όπλο τις δράσεις μακριά από τη μπάλα και το παιχνίδι των πλαγίων του με γνώμονα ότι η αξιόλογη περιφερειακή εκτέλεση (λιγότερη ντρίμπλα, έμφαση στο σκριν μακριά από τη μπάλα απεμπλοκή των πρασίνων από μαρκαρίσματα) θα άλλαζε τους συσχετισμούς και θα βοηθούσε τον Παναθηναϊκό να αναπνεύσει καλύτερα.

Δεν είναι πολλές οι ομάδες που μπορούν να αναχαιτίσουν ακόμα και τον φετινό μνημονιακό πρωταθλητή άμα Νέντοβιτς, Μέικον, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης πατούν γερά.

Ο κόουτς πήρε δύο σπουδαίες νίκες (και σε προσωπικό επίπεδο) κόντρα σε Ζενίτ, “αιώνιο” βελτιώνοντας το status του ως επιδραστικός παράγοντας μέσα στο παιχνίδι, κάτι που είδε κάμποσους να τον δουν με διαφορετικό μάτι.

Περιμένουμε τις εμπνεύσεις του και για τη συνέχεια, δίχως να ξεχνάμε ποτέ πως ο μοναδικός φίλος του προπονητή είναι το αποτέλεσμα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News