Περιμένουμε και την πρότασή του στην κυριαρχία

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Βόλου

Στο κομμάτι της τακτικής το επίπεδο που δείχνει ο Λάζλο Μπόλονι είναι υψηλό.

Στο κομμάτι της τακτικής το επίπεδο που δείχνει ο Λάζλο Μπόλονι είναι υψηλό.

Προπονητής καλά διαβασμένος στα διαδοχικά μπραντ-ε-φερ, μας αρέσει η αμεσότητα στις κινήσεις του στο βασικό σχήμα, το ανακάτεμα της τράπουλας, το γεγονός ότι έχει κάνει ΟΛΟΥΣ τους παίκτες να νιώθουν χρήσιμοι όσο σημαδεύει τις εκατέρωθεν αδυναμίες των αντιπάλων.

Ο κόουτς ξεκίνησε το 2021 με τη «σταθερή» της άμυνας, οι πράσινοι ρίχνουν τρέξιμο γύρω από τα καρέ του Διούδη, βάζουν πολύ τα πόδια τους πάνω στη μπάλα με αποτέλεσμα να διατηρούν …λευκά δίχτυα όλο αυτό το διάστημα.

Φρόντισε αυτό το διάστημα ο κόουτς να φορτώσει τον άξονά του με την ενέργεια του Αλεξανδρόπουλου ώστε να αποθαρρύνει τα …βυθίσματα των χαφ στην πράσινη περιοχή, τοποθετώντας σβέλτους και κινητικούς παίκτες πάνω από τη σέντρα ώστε με 2-3 μπαλιές ο Παναθηναϊκός να δημιουργεί καταστάσεις καλών αντεπιθέσεων.

Το πλάνο βγαίνει 100% , περιμένουμε την πρότασή του όταν το κλαμπ βάσει DNA κληθεί να παίξει πιο στρωτό, κυριαρχικό ποδόσφαιρο, «πνίγοντας» τον αντίπαλο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News