Περιμένει τον Μάγκνουσον κάνοντας υπομονή

Μάγκνουσον: «Κάθε μέρα γίνεται και καλύτερη η σύνδεση μας με τον Σένκεφελντ»

Παναθηναϊκός: Ο προπονητής θέλει ο Χόρντουρ Μάγκνουσον να μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς γιατί δεν ξεχνά την περιπέτεια που τράβηξε πέρσι με την εγχείρησή του.

Ο ύψους 1,91 μ. διεθνής ποδοσφαιριστής ενσωματώθηκε στους πράσινους αρχές Ιούλη και πέρασε από λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς υπέστη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, χειρουργήθηκε και επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του, τον Φεβρουάριο.

Από τότε, στους αγώνες της Ισλανδίας, αγωνίστηκε για 45 λεπτά κόντρα στην Φινλανδία τον Μάρτιο και για 90′ με αντίπαλο την Ισπανία τον ίδιο μήνα, σε φιλικές αναμετρήσεις.

Ακολούθως, τον Ιούνιο έπαιξε για 90 λεπτά, κόντρα σε Ισραήλ και Αλβανία, για το Nations League, αποδεικνύοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Ωστόσο ο Ιβάν δεν θέλει να ρισκάρει μαζί του, ειδικά όταν βλέπει πως με Πούγγουρα-Σάρλια βγαίνει η δουλειά. Ο ικανός μπακ αν πατήσει καλά θα είναι σίγουρα αναβάθμιση στη θέση του Φραν Βέλεθ.

Αριστεροπόδαρος, ξέρει μπάλα, ας μην ξεχνάμε πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δαπάνησε 2,8 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Έχοντας πραγματοποιήσει 93 συμμετοχές και 3 γκολ στη Ρωσία, έμεινε ελεύθερος ως απόρροια της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία που σήμανε την έναρξη του πολέμου ανάμεσα στις δύο χώρες.

Δημήτρης Στρατής

Μεταγραφές που χάλασαν για τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά δοκάρια στις φετινές μεταγραφές όπως έχει παραδεχτεί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την μεταγραφική του ενίσχυση με εννιά ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Γιούρι Λοντίγκιν, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν,  Χόρντουρ Μάγκνουσον,  Άντρατζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Μπερνάρν, Τρουγιέτ και Τσοκάι.

Το Τριφύλλι όμως δεν είχε μόνο επιτυχίες αλλά και κάποια δοκάρια δηλαδή περιπτώσεις οι οποίες χάλασαν την τελευταία στιγμή.

Οι περιπτώσεις αυτές ήταν οι εξής:

Η πρώτη περίπτωση ήταν του Αλεσάντρο Σεπφ. Ο παίκτης βρέθηκε πολύ κοντά στο Παναθηναϊκό όμως οι τρελές απαιτήσεις του αλλά και το γεγονός ότι άλλαζε γνώμη συνέχεια έκαναν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κόψει τον Αυστριακό μέσο.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν ο Ρεμί Καμπελά. Ο Γάλλος εξτρέμ είχε συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στις ώρες που η μεταγραφή θα έπαιρνε τον δρόμο προς την υλοποίηση με ανταλλαγή εγγράφων μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του η Λιλ και ο παίκτης χάθηκε.

Η τρίτη περίπτωση ήταν ο Φρέντρικ Γιούλμπραντσεν. Οι Πράσινοι προσπάθησαν πολύ να φέρουν τον παίκτη στην Αθήνα όμως αυτός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News