Περιμένει τα νέα για τον Μπρέι ο Κάτας - Πώς επηρεάζεται το ρόστερ

Παναθηναϊκός: Ο Μπρέι πάει για μεγάλο ρεκόρ!

Ο Οντέτ Κάτας περιμένει τα νέα της αποθεραπείας του ΤΤ Μπρέι για να δει πως θα πάει στην τελική ευθεία των ελληνικών πλέι-οφ, αφού η φόρμα του Αμερικανού επηρεάζει την ύπαρξη στο ρόστερ των Μακ και Νέντοβιτς.

Οι πράσινοι ακόμα κι αν φέτος αποδίδουν κακό μπάσκετ έχουν τη τεχνογνωσία να αναπτύσσουν στους αντιπάλους … φόβο στα παιχνίδια της Ελλάδας (απόρροια της παντοκρατορίας τους που βαστά από τον περασμένο αιώνα), ωστόσο θα ήταν ψέμα να μην γράψουμε ότι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ελάχιστα πράγματα έχεις να ζηλέψεις με τον τρόπο που αγωνίζονται.

Λίγες φορές έχουμε δει αυτή τη σεζόν τους πρωταθλητές να πατάνε στο παρκέ σωστά, ελέγχοντας τους αγώνες.

Ξέραμε ότι λόγω των διοικητικών η χρονιά θα ήταν ένα πολύμηνο try-out για κάμποσους αθλητές που στην τελική ευθεία της θα κοιτάξουν να γυρίσουν το κλίμα υπέρ τους σχετικά με το εάν μπορούν να προσφέρουν ή όχι.

Σε γενικές γραμμές δε δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι σχετικά με αυτό που έχουν παρουσιάσει φέτος ως δομή οι επιθέσεις του ΠΑΟ (για άμυνα σας μην ανοίξουμε κουβέντα καλύτερα) σε αντίθεση με την εκτέλεση που είναι για σεμινάριο άμα βλέπεις να την ολοκληρώνει ο Νέντοβιτς ή ο Χεζόνια.

Είναι επιθέσεις που παρουσιάζουν συγκεκριμένα πράγματα βασισμένα σε συγκεκριμένες δεξιότητες των πιο ικανών παικτών γαρνιρισμένα (όχι πάντα) με το κατάλληλο supporting cast κάθε φορά. Συνοχή κι αποκωδικοποίηση καταστάσεων (ελλείψει πόιντ γκαρντ) αναζητούνται με το κιάλι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News