Περιμένει απάντηση από Μπράουν ο Παναθηναϊκός - Ξεκάθαρο «μήνυμα» στον παίκτη

«Σε προχωρημένες επαφές με Μπράουν ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται την απάντηση του Μπράουν στην τελική πρόταση που κατέθεσε στον παίκτη, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα.

Το τριφύλλι έχει ως βασικό στόχο για τη θέση του πλέι μέικερ τον Λορέντζο Μπράουν, στον οποίο οι πράσινοι έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.

Το τριφύλλι πιέζει να πάρει την απάντηση του παίκτη, στέλνοντάς του «μήνυμα» ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού και δεν έχοει την πολυτέλεια να περιμένουν πολύ.

Ο πρώην άσος του Ερυθρού Αστέρα αναζητεί την καλύτερη δυνατή πρόταση για τον ίδιο και ίσως αναμένει τις εξελίξεις σε κάποιες ομάδες (π.χ. Μακάμπι), αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει το ταχύτερο δυνατό τον βασικό «άσο» του για τη νέα σεζόν, προκειμένου να στελεχώσει αναλόγως τις υπόλοιπες θέσεις στην περιφέρειά του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News