«Αντίδραση Ινσούα, εκνευρισμός στην ΠΑΕ»

Ξεκάθαρος ο Ινσούα για τις φήμες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και νέο συμβόλαιο - Τι δήλωσε

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του χθες το πρωί στο Καλαφάτης ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχανε αναλυτική ενημέρωση στους συμπαίκτες του αναφορικά με τα όσα πρότεινε η Σούπερ Λίγκα νια τα ψαλίδια στα συμβόλαια των παικτών.

Από τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού τονίστηκε πως δεν πρόκειται να αποδεχτούν το συγκεκριμένο ύψος των μειώσεων, ενώ σύμφωνα με τη Sportday, πολύ πιο έντονη ήταν η αντίδραση των ξένων παικτών του τριφυλλιού με πρώτο τον Ινσούα που ήταν κάθετα αρνητικοί.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, η πάρα πολύ έντονη αντίδραση του Εμάνουελ Ινσούα για το ύψος των περικοπών των συμβολαίων που δεν ήταν απόφαση μόνο του Παναθηναϊκού αλλά κεντρικό της Σούπερ Λίγκας δεν χτύπησε καλά στ’ αφτιά των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Και ήταν ακόμη ένα πετραδάκι στον εκνευρισμό που έχει προκαλέσει ποικιλοτρόπως στους πράσινους το τελευταίο διάστημα ο Αργεντινός μπακ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News