Περήφανος ο Παππάς...

Περήφανος ο Παππάς...

Απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, ο Νίκος Παππάς μίλησε και για το «αντίο» του Δημήτρη Διαμαντίδη…

«Εμείς κερδίσαμε ένα ματς και χάσαμε τρία, δίκαια πήρε τον τίτλο ο οσφπ. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για εμάς, προσπαθήσαμε πολύ και χάσαμε από τα μεγάλα σουτ του Βασίλη στο τέλος», είπε αρχικά ο Νίκος Παππάς που στη συνέχεια συμπλήρωσε για το κλίμα στα αποδυτήρια και των δυο ομάδων:

[ads2]

«Να μην παρασυρόμαστε από το κλίμα που υπάρχει στις κερκίδες κι από τον οπαδισμό και τον φανατισμό. Όλοι αυτοί οι παίκτες, είτε οι πρόεδροί μας, είναι επιτυχημένοι και αναγνωρισμένοι. Ξέρουν να αναγνωρίζουν την αξία του αντιπάλου. Αυτές είναι ωραίες εικόνες και να παραδειγματιστεί κι ο κόσμος και να μην τσακώνεται για τέτοια πράγματα».
Όσο για την παρουσία του στο τελευταίο ματς του Διαμαντίδη, είπε: «Εγώ δεν έπαιζα μόνο για τον Μήτσο. Έπαιζα και για αυτό, αλλά και για την ιστορία του Συλλόγου, για να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα ακόμα και να έχω βάλει κι εγώ το λιθαράκι μου. Όταν θα βλέπω το βίντεο σε λίγα χρόνια και στο τελευταίο παιχνίδι του Διαμαντίδη θα είμαι κι εγώ μέσα, θα αισθάνομαι περήφανος. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να φύγει όπως θέλαμε, γιατί φεύγει με το κεφάλι ψηλά, με μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ήταν ένα τεράστιο ματς, με το οποίο αποχαιρέτησε ένας τεράστιος παίκτης. Άξιζε να είναι σε ένα τέτοιο ματς ο Μήτσος».
Τέλος, σχολίασε: «Όλα τα παιδιά καταθέσαν την ψυχή τους, δεν μπορείς να έχεις παράπονο από κανέναν. Ο κόουτς δεν είχε την πολυτέλεια να έχει 12 παίκτες έτοιμους να βοηθήσουν σε τέτοιο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, με παίκτες που δεν παίζουν τόσο πλάτη όσο λείπει κι ο Πρίντεζης. Είδατε πως παίκτες όπως ο Ραντούλιτσα δεν αγωνίστηκαν λεπτό. Εμείς τα δώσαμε όλα, πήγαμε σε δυο παρατάσεις, οι συγκυρίες δεν βοήθησαν. Εγώ κι ο Καλάθης φύγαμε με πέντε φάουλ, ο Γκιστ τα… έφτυσε… Ζηλεύω τους ουδέτερους, που είδαν ένα τέτοιο ματς και θα πάνε σπίτι τους «γεμάτοι»».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News