Περήφανος ο Κουλιμπαλί

Περήφανος ο Κουλιμπαλί

Περήφανος που ανήκει σε μια «τόσο μεγάλη ομάδα» και χαρούμενος που το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό συνδυάστηκε με νίκη και ασίστ δήλωσε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

[ads2]

«Το να φοράς την φανέλα του Παναθηναϊκού αποτελεί μεγάλη τιμή. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρώτη φορά στη ζωή μου αγωνίζομαι σε τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι ένα έναυσμα για να γίνεσαι καλύτερος. Είμαι χαρούμενος και για την ασίστ και για την νίκη, η οποία ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά. Θεωρώ πως παίξαμε όλοι μαζί σαν ένα και αυτό είναι σημαντικότερο και από τους τρεις βαθμούς. Ήταν μια… κουτουλιά η ήττα από τον Άγιαξ, αλλά ο προπονητής μας είπε να βγούμε έξω στο γήπεδο, να κοιτάξουμε μπροστά και να έχουμε νοοτροπία νικητή για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα», τα λόγια του Κουλιμπαλί στον ΣΚΑΪ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News