Πέρεθ: «Έρχομαι να φορέσω τη μεγάλη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Πέρεθ: «Έρχομαι να φορέσω τη μεγάλη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Ένα βήμα από την ολοκλήρωση της δεύτερης καλοκαιρινής μεταγραφής του μετά τον Γιάννη Κώτσιρα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, έχοντας φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό κεντρικό μέσο, Ρούμπεν Πέρεθ της Λεγανιές.

Ο 32χρονος μέσος κι αρχηγός της ισπανικής ομάδας, αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον άξονα της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού», ξεχωρίζοντάς τον μέσα από πάρα πολλά ονόματα που προτάθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στους «πράσινους», καθώς θεωρεί ότι «κουμπώνει» πολύ καλά στα αγωνιστικά «θέλω» του και στα ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά που αναζητούσε.

«Έτοιμος να φορέσω τη μεγάλη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος, Ρούμπεν Πέρεθ, μιλώντας στο gazzetta.gr, επιβεβαίωσε ότι θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

«Είμαι έτοιμος, νιώθω έτοιμος να φορέσω τη μεγάλη φανέλα αυτού του μεγάλου κλαμπ. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ γνωστή ομάδα στην Ισπανία. Θέλω να συνεχίσω την παράδοση των Ισπανών ποδοσφαιριστών», ανέφερε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News