Περέα: «Συγγνώμη, φύγετε από τη μέση»

Περέα: «Συγγνώμη, φύγετε από τη μέση»

Ο Χουάν Περέα ειδοποιήθηκε από τον Τσάβι Ρόκα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού και με την έλευση του Φώτη Ιωαννίδη δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό, ωστόσο… δεν το βάζει κάτω!

Νέα ποδοσφαιρική «στέγη» καλείται να βρει ο Χουάν Περέα καθώς ο Τσάβι Ρόκα ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του Κολομβιανού επιθετικού προκειμένου να τον ενημερώσει ότι ο πελάτης του δεν υπολογίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό!

Ο αθλητικός διευθυντής των «πράσινων» κατέστησε σαφές ότι ο Περέα δεν έχει πείσει ούτε μέσα από την απόδοσή του στις προπονήσεις αλλά ούτε και από τις εμφανίσεις που έκανε πέρυσι.

Παρόλα αυτά δεν δείχνει να το βάζει κάτω, κάτι που αποδεικνύεται από την ανάρτηση που έκανε σήμερα.

Ο Περέα ανέβασε φωτογραφίες από την προπόνηση, όπου προσπερνάει τους αντιπάλους του. Μάλιστα, το σχόλιό του είναι χαρακτηριστικό του πάθους του:«Συγγνώμη, φύγετε από τη μέση».

https://www.instagram.com/p/CECPorXB61r/?igshid=62fhnmdetd9e&fbclid=IwAR2To6H869gVliBDgLVi_vdLjuqaKDUrnnbsRo3uF52IrZ7bG2z9cedpQl0

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News