Περέα: "Έχω την ευκαιρία σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός"

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-2: Οι δηλώσεις Περέα μετά το ματς

Ο Χουάν Χοσέ Περέα στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει πλέον να σκοράρει…

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ήταν καλό ματς. Αξίζαμε τη νίκη. Δουλεύω κάθε μέρα για να έχω αυτή την ενέργεια. Νικήσαμε με καλή απόδοση».

Για το γκολ που πέτυχε: «Μου έκανε εκπληκτική πάσα ο Μακέντα. Για αυτό το λόγο πήγα να τον αγκαλιάσω. Όταν παίρνεις ασίστ από παίκτες όπως ο Μακέντα είναι εκπληκτικό. Όπως και το συναίσθημα όταν η ομάδα είναι άνετα στο γήπεδο και γι’ αυτό είμαι περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Πρώτα στο Θεό, μετά στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου και στην κοπέλα μου. Σε όσους μου δίνουν σταθερότατη στη ζωή μου».

Για τις συνεχόμενες νίκες: «Δουλεύουμε κάθε εβδομάδα. Τώρα βρίσκουμε τα γκολ και είναι καλό. Παίζουμε καλά δημιουργούμε, αλλά κάποιες φορές δε βρίσκουμε χώρους».

Για την ψυχολογία: «Θεωρώ πως έχουμε το κεφάλι ψηλά. Με τέτοιες νίκες φυσικά ανεβαίνει η ψυχολογία».

Για το τι τον βοηθά να είναι προσηλωμένος: «Το όνειρό μου ήταν να παίξω ποδόσφαιρο. Έχω την ευκαιρία σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Η οικογένειά μου έχει θυσιάσει πολλά. Δουλεύω σκληρά για να τους κάνω περήφανους, όπως και τους προπονητές που μου έδωσαν ευκαιρίες. Είμαι αφοσιωμένος επειδή έχω θυσιάσει πολλά στη ζωή μου για να είμαι εδώ».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Όπως λέει ο προπονητής πάντα, σε αυτή την περίοδο όλα τα ματς είναι τελικοί. Πρέπει να το δούμε έτσι το ματς. Πρέπει να είμαστε στους πρώτους τρεις και να πάμε μέχρι τέλους στο Κύπελλο. Γι’ αυτά θα παλέψουμε. Ξέρουμε πως μπορούμε να νικήσουμε τον καθένα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News