Πέρασε η μπόρα για τον πιτσιρίκο του Εξάστερου!

Πέρασε η μπόρα για τον πιτσιρίκο του Εξάστερου!

Ο Αντώνης Κόνιαρης επέστρεψε στα παρκέ μετά από 406 ημέρες (!) δείχνοντας πως είναι έτοιμος να… θυμηθεί τα παλιά.

Το μαρτύριο του Αντώνη Κόνιαρη ολοκληρώθηκε με ένα χρόνο καθυστέρηση. Ο 19χρονος γκαρντ, που από τον Ιούνιο του 2015 βρισκόταν στα “πιτς”, πάτησε ξανά παρκέ το βράδυ της Πέμπτης (12/5) θυμίζοντας σε όλους -μα πάνω απ όλα στον εαυτό του- πως… το έχει. Μία μέρα αργότερα μάλιστα βοήθησε σημαντικά το “τριφύλλι” να κατακτήσει τον τίτλο στο U21 της ΕΣΚΑ.

[ads2]

Η ιστορία του από τις 3.4.2015 που φόρεσε για τελευταία φορά τα αθλητικά μέχρι τον ημιτελικό της Πέμπτης (12/5) με τη Νίκη Αμαρουσίου, για το U21 της ΕΣΚΑ, περιελάμβανε δύο χειρουργεία, ατελείωτες ώρες στο φυσικοθεραπευτήριο και το γυμναστήριο κι ένα διαρκές “γιατί σε εμένα” να τον συνοδεύει. Αυτό το τελευταίο μοιάζει να είναι η φράση που έλεγε περισσότερο από κάθε άλλη τον τελευταίο χρόνο. Μαζί με το “θέλω όσο τίποτε να επιστρέψω”.

Μη νομίζετε, σε τόσο νεαρή ηλικία, με εύθραυστη -λόγω ηλικίας- ψυχολογία και ένα κάρο προβλήματα να παρουσιάζονται διαρκώς μπροστά του, υπήρχαν φορές που σκέφτηκε να τα παρατήσει. Για την ακρίβεια, υπήρχε ακόμη κι η περίπτωση να επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο. Το πείσμα, το πάθος γι αυτό που κάνει, κι η στήριξη που έλαβε από την ομάδα και την οικογένειά του ήταν τα στοιχεία που τον έκαναν να παίρνει δύναμη κάθε πρωί αυτών των 406 ημερών που ξυπνούσε κι ήξερε πως δεν μπορεί να παίξει.

Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το φινάλε της περσινής σεζόν. Έχοντας κατακτήσει τον εφηβικό τίτλο της ΕΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο Αντώνης Κόνιαρης ήταν έτοιμος να διεκδικήσει με το “τριφύλλι” το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πτολεμαΐδα. Ένας τραυματισμός όμως, που στην αρχή έμοιαζε επιπόλαιος, αρκούσε για να βάλει “απαγορευτικό” στην παρουσία του εκεί.

Αυτό βέβαια ήταν το έλασσον, αφού στην πορεία αποδείχθηκε πως το πρόβλημα ήταν πολύ πιο σοβαρό απ ότι όλοι πίστευαν. Οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο δεν τον εγκατέλειπαν, εκεί που έδειχνε να αισθάνεται καλύτερα έρχονταν να του θυμίσουν πως… υπάρχει θέμα και να αναβάλλουν διαρκώς την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Κάπως έτσι, κι αφού υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, πάρθηκε η απόφαση να μπει στο χειρουργείο. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε, η αποθεραπεία ξεκίνησε κι ο ίδιος είχε βάλει ως στόχο να είναι “παρών” στην “πρώτη” του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News