Πέντε ονόματα στη λίστα Αλαφούζου - Η εφικτή επιλογή και τα μεγάλα ονόματα

Πέντε ονόματα στη λίστα Αλαφούζου - Η εφικτή επιλογή και τα μεγάλα ονόματα

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στη λίστα του πέντε προπονητές, οι οποίοι έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια αξιόπιστη επιλογή για τη θέση του Λάσλο Μπόλονι, εάν και εφόσον αποφασιστεί από τη διοίκηση να απομακρύνει τον Ρουμάνο τεχνικό από τον πράσινο πάγκο.

Ειλημμένη απόφαση από τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, σχετικά με το θέμα του προπονητή. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ μετέφερε στον Μπόλονι να μην ακούει τα όσα γράφονται από τα μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνεται διερευνητικά κάποια έρευνα αγοράς από τους πράσινους, προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Ο «Mr ΣΚΑΙ» έχει τη δική του λίστα με πέντε ονόματα προπονητών που έχουν περάσει από ελληνικές ομάδες, ενώ ο Πιέρ Ντρεοσί και εκείνος, θα ‘χει να προτείνει τους δικούς του «εκλεκτούς», αν χρειαστεί.

Βέβαια, δεν περιμένει κανείς κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οποιονδήποτε υποψήφιο προπονητή εν μέσω πλέι οφ, μόνο κι μόνο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον Μπόλονι.

Σχετικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μπόλονι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς «παίζει» για τον Παναθηναϊκό και είναι η πιο εφικτή λύση από τους «πέντε» του Αλαφούζου για την κάλυψη πιθανού κενού. Ο δεύτερος, που αποτελεί και διακαής πόθος, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη.

Από κει και πέρα, στο «κάδρο» βρίσκεται, ακόμα, ένας πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς (αν και «συνδέεται» με το περιστατικό με την μπύρα στη Λεωφόρο).

Την «πεντάδα» συμπληρώνουν οι Ζαρντίμ και Μάρκο Σίλβα, αμφότεροι έχουν ερυθρόλευκο παρελθόν και έχουν συνδεθεί με το Τριφύλλι και το περασμένο φθινόπωρο, όταν έβλεπε την πόρτα της εξόδου ο Ντάνι Πογιάτος.

H πιο προσιτή περίπτωση παραμένει αυτή του Μιλόγεβιτς, ενώ θεωρείται δεδομένο πως ο Λουτσέσκου, ο Ίβιτς, ο Ζαρντίμ και ο Σίλβα -εκτός από υψηλό συμβόλαιο- θα ζητήσουν και μερικούς πρωτοκλασάτους παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News