Πέντε λύσεις ως αντί-Γκιστ

harrington-panathinaikos-newspao

[ads2]
Το newspao.gr κάνει το δικό του scouting και σας παρουσιάζει πέντε πιθανές λύσεις ελεύθερων παικτών που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό του Τζέιμς Γκιστ, εάν η ΚΑΕ αποφασίσει να καλύψει το κενό του με κάποιον άλλον παίκτη.
[ads]
Τάιλερ Χάνσμπρο: Μπορεί να παίξει τόσο στο 4, όσο και στο 5 ο 31χρονος Αμερικανός που έμεινε ελεύθερος από τους Χόρνετς. Πέρσι σε 46 παιχνίδια και σε 8′ μ.ο. μέτρησε 2.4 πόντους και 2 ριμπάουντ με 45% στα δίποντα και 67% στα τρίποντα!

Αλ Χάρινγκτον: Θα μπορούσε να υπογράψει εύκολα στον Παναθηναϊκό. Πέρσι αγωνίστηκε στην Αυστραλία και τους Σίδνεϊ Κινγκς. Στα 36 του και μετά από 16 χρόνια σε Πέισερς, Χοκς, Γουόριορς, Νικς, Μάτζικ, Νάγκετς και Γουίζαρντς, δηλώνει πως δεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την ενεργό δράση.

Τσάρλι Βιλανουέβα: Ο διεθνής Αμερικανός φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Μάβερικς το καλοκαίρι και έκτοτε δεν έχει βρει συμβόλαιο. Πέρσι μέτρησε 5.1 πόντους και 2.5 ριμπάουντ σε 10′ μ.ο.

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Έφτασε κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι συζητήσεις “πάγωσαν”. Είναι η πιο εύκολη περίπτωση από όλες, ενώ επιπλέον θα ήθελε ελάχιστο χρόνο προσαρμογής.

Όκαρο Γουάιτ: Ο πρώην παίκτης του Άρη έχει απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Δεν στέριωσε στους Χιτ και πλέον είναι στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ.

Το σημερινό μας προγνωστικό είναι από την Euroleague και το παιχνίδι του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ, με ένα κλικ βλέπεται το …προγνωστικο για Ταμείο

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News