Πέντε γκαρντ που ίσως απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό (vids)

Πέντε γκαρντ που ίσως απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό (vids)

Μια πεντάδα από γκαρντ ενδέχεται να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό τον επόμενο μήνα, καθώς ο Σάικς φαίνεται πως δεν θα μακροημερεύσει στους πράσινους.

Ο πρώτος είναι ο Ταϊρίς Ράις. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο Τριφύλλι. Είναι… απρόβλεπτος, διότι ισχυριζόταν καιρό πως θα αποσυρθεί. Όμως, είναι ακόμη ενεργός στο μπάσκετ. Έχει το σουτ, ενώ στο κομμάτι της δημιουργίας είναι επίπεδα πάνω από Σάικς – Τζάκσον.

Ο Τζος Γκρέι παίζει εδώ και αρκετές εβδομάδες στο πράσινο ρεπορτάζ. Λέγεται πως επιλέχθηκε αντί αυτού ο Τζάκσον σε μια κίνηση που δεν δικαιώθηκαν οι πράσινοι. Η φωτιά … «φούντωσε» και από ένα «follow» του παίκτη στη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τρίτος ο Άσκια Μπούκερ, ο οποίος έστρεψε τα βλέμματα πάνω του από τις εμφανίσεις του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Είχε ένα πέρασμα από την Ελλάδα με τη φανέλα του Αρκαδικού. Είναι απόφοιτος του κολλεγίου στο Κολοράντο. Μπορεί να συμφώνησε στις αρχές του Σεπτέμβρη με τους Shenzhen Aviator, όμως, το μέλλον του φαντάζει αβέβαιο στην Ασία.

Ο επόμενος είναι ο Φρανκ Μέισον, ο οποίος θα μείνει σύντομα ελεύθερος από τους Μιλγουόκι Μπακς. Οι πράσινοι ενδεχομένως να περιμένει τα «κοψίματα» παικτών στο NBA, προτού προβούν στις κινήσεις του.

Τελευταίος ο Τάιλερ Ένις. Ακούστηκε το περασμένο καλοκαίρι, οι πράσινοι στράφηκαν στον Λαπροβίτολα και εκείνος υπέγραψε στην Τουρκ Τέλεκομ. Τα πήγε περίφημα στο Basketball Champions League, σημείωσε 14 πόντους και 11 ασίστ απέναντι στην Ντιζόν. Τη σεζόν 2018-2019 έπαιξε στη Φενέρ, αλλά στάθηκε άτυχος λόγω τραυματισμού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News