Πελεκούδας: «Νίκη αφιερωμένη στον πρόεδρο»

Πελεκούδας: «Ευχαριστώ όσους με έφεραν στον Παναθηναϊκό»

Ο διεθνής μπλοκέρ του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, αφιέρωσε το μεγάλο “διπλό” στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

“Η νίκη είναι σημαντική για όλο τον σύλλογό μας και ιδιαίτερα για τον πρόεδρο μας και γενικά όλη την διοίκηση. Ο Όμιλος υπό την προεδρία του κυρίου Γιαννακόπουλου μπαίνει σε ωραίες εποχές. Μετά από τη στεναχώρια που πήραμε όλοι χτες, θέλαμε να του αφιερώσουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Ελπίζω να του δώσαμε λίγη χαρά σήμερα και αυτές να είναι περισσότερες στο μέλλον”, δήλωσε στο Volleyplanet.gr ο “πράσινος” κεντρικός και αναφερόμενος στο αγωνιστικό σκέλος πρόσθεσε:

“Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και με εξαίρεση το δεύτερο σετ, καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να φτάσουμε σε ένα πολύ σημαντικό για εμάς βαθμολογικά αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε…”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News