"Πελάτης" του Ιτούδη ο Ζέλικο!

"Πελάτης" του Ιτούδη ο Ζέλικο!

Το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα των μονομαχιών του Δημήτρη Ιτούδη με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι υπέρ του Ελληνα κόουτς.

Αν και δεν έχουν παίξει πολλές φορές ως αντίπαλοι (άλλωστε μέχρι τη σεζόν 2011-2012 ήταν ακόμη στενοί συνεργάτες στον Παναθηναϊκό), οι Ιτούδης και Ομπράντοβιτς έχουν πλέον ένα παρελθόν αναμετρήσεων.

[ads2]

Σ’ αυτό το παρελθόν μάλιστα (από τη σεζόν 2013-2014 και μετά) ο Ελληνας κόουτς είναι αυτός που έχει τη μερίδα του λέοντος στις επιτυχίες αφού μέχρι στιγμής μετρά τέσσερις νίκες σε πέντε αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ιτούδης έχει πάρει και τα δύο ματς τη σεζόν 2013-2014 όταν καθόταν στον πάγκο της Μπάνβιτ η οποία νίκησε δύο φορές τη Φενέρμπατσε στην κανονική περίοδο του τουρκικού πρωταθλήματος.

Πέρυσι, με τον Ιτούδη να έχει μετακομίσει πλέον στην ΤΣΣΚΑ, οι δυό τους, τα είπαν τρεις φορές στην Ευρωλίγκα. Οι δύο κόουτς μοιράστηκαν από μία εκτός έδρας νίκη στο top-16 ενώ στο μικρό τελικό του φάιναλ φορ της Μαδρίτης η ΤΣΣΚΑ επικράτησε της Φενέρμπαχτσε.

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το μέχρι στιγμής 4-1 υπέρ του Ιτούδη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News