Πελαγωμένοι οι παίκτες, λείπει το πλάνο!

Πελαγωμένοι οι παίκτες, λείπει το πλάνο!

Μέσα σε πολύ μουρμούρα και με αδιευκρίνιστο μέλλον ο Παναθηναϊκός δουλεύει για το παιχνίδι της Κρήτης όπου πολύ φοβόμαστε πως τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν θα είναι Καταρχάς ας μην ασχοληθούμε πολύ με το γεγονός ότι οι Κρητικοί όπου σε βρουν σε…κοπανάνε τα τελευταία χρόνια, σε έχουν κερδίσει ακόμα κι όταν έπαιζαν Β εθνική (επί Στραματσόνι, στο κύπελλο).

Η ψυχολογία στο τριφύλλι είναι υπό το μηδέν και με τους Ισπανούς έτοιμους για…σουτ, δεν υπάρχει άνθρωπος να “μαζέψει” και να νουθετήσει τους ποδοσφαιριστές. Έπειτα είναι και το αγωνιστικό.

Μπροστά στην απόγνωση της έλλειψης παικτών στον άξονα ο Πογιάτος προτιμά να παίξει με αμυντικό χαφ τον Βέλεθ αντί να δώσει ευκαιρία στον Αλεξανδρόπουλο (που δεν ήταν κακός κόντρα στον Άρη), κάτι που μας κάνει να ανησυχούμε ενόψει “Γεντί Κουλέ”. Ο ΟΦΗ σου έχει πάρει τον αέρα και δεν πιστεύουμε ότι θα ταμπουρωθεί.

Για να αντέξεις την πίεση συνήθως χρησιμοποιήσεις έναν επιπλέον στόπερ, όταν καταλαβαίνεις ότι τα κεντρικά σου χαφ δεν έχουν τρεξίματα (Μπουζούκης, Αγιούμπ π.χ). Ο Παναθηναϊκός παίζοντας με αυτούς συν τον Κουρμπέλη στον άξονα είχε σχήμα που δεν επέτρεπε ντουμπλαρίσματα στα άκρα (προσθέστε στην εξίσωση και την κακή κατάσταση του Φακούντο), ούτε αμυντικό πλάνο για να αντιμετωπίσει τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.

Από την ομάδα λείπει το κατάλληλο σχέδιο για να αντιμετωπιστούν οι αγώνες. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πελαγωμένοι, εκτός από το πλάνο που απουσιάζει είναι φανερό πως δεν έχουν δουλέψει επαρκώς, προσθέστε το γεγονός ότι είναι και σε μεγάλα πνευματικά χάλια, με αποτέλεσμα να ταπεινώνονται.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News