Πεδουλάκης: «Να χαρεί το μπάσκετ ο κόσμος. Εδώ και μια 15ετία βλέπουμε ή καταστροφή ή θριαμβολογία»

Πεδουλάκης: «Να χαρεί το μπάσκετ ο κόσμος. Εδώ και μια 15ετία βλέπουμε ή καταστροφή ή θριαμβολογία»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σημαντικές απουσίες που υπήρχαν στην προετοιμασία, ενώ επανέλαβε και την αυτογνωσία που θα πρέπει να υπάρχει ενόψει της νέας σεζόν.

“Πρέπει να έχουμε αυτογνωσία. Εμείς αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε στο σετ παιχνίδι και αυτό θα είναι που θα κρίνει πολλές φορές και τα μεγάλα παιχνίδια. Βλέπουμε τι χρήματα έχουν δώσει οι ευρωπαϊκές ομάδες και υπό αυτές τις συνθήκες, σε δύσκολο φορολογικό πλαίσιο με πολύ λιγότερα χρήματα δεν είναι εύκολο να παραμείνουν ανταγωνιστικές οι ελληνικές ομάδες. Γι’ αυτό και πρέπει να παράγουμε κάποια παιδιά”, είπε αρχικά ο τεχνικός του “τριφυλλιού”.

Ερωτηθείς για την προετοιμασία της ομάδας και αν είναι ικανοποιημένος από αυτή, ο Αργύρης Πεδουλάκης απάντησε: “Όχι γιατί ουσιαστική προετοιμασία δεν υπήρχε. Από την προετοιμασία, μάς έλειπαν τρία βασικά στελέχη. Έχουμε κάνει μόνο τρεις προπονήσεις όλοι μαζί, δεν γνωρίζουμε καλά-καλά ούτε τα ονόματά μας. Δεν ξέρουν καν τα plays κάποια παιδιά. Με με αυτό πρέπει να ζήσουμε και να το καλύψουμε με κάποια τρικ”.

Κλείνοντας, ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέφερε: “Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι να χαίρεται τους παίκτες, την ομάδα, το μπάσκετ. Εδώ και μια 15ετία βλέπουμε ή καταστροφή ή θριαμβολογία. Αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα και σε πολιτικό και σε οικονομικό και αθλητικό επίπεδο”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News