Παυλόπουλος: «Οι 59 ζήτησαν αναβολή για την αγωγή που αυτοί κατέθεσαν» (pics)

Παυλόπουλος: «Εγώ θα αποχωρήσω από τη νομική ομάδα, αν ψηφιστεί το ''όχι''» (vid)

Απαντήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού θέλησε να δώσει ο Βασίλης Παυλόπουλος μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter.

Ο νομικός του Ερασιτέχνη απαντά πως «Ισχύει ότι παρεμβαίνουν 59 μέλη του ΠΑΟ στη διαδικασία έγκρισης από το δικαστήριο (Εφετείο) του αποτελέσματος της ΓΣ και ισχυρίζονται ότι δεν πρέπει να εγκριθεί. Η διαδικασία θα καθυστερήσει εφ’όσον το δικαστήριο δεχθεί όσα λένε. Αν όχι τότε καμία καθυστέρηση, κανένα θέμα», ενώ εκτιμά ότι… «Αντιλαμβάνεστε ότι αν κάνω νομική εκτίμηση μέσα από 10 γραμμές στο Twitter είναι σαν να υποτιμώ ο ίδιος το επάγγελμά μου. Για την οικονομία της συζήτησης όμως θα απαντήσω στο ερώτημα με ένα Όχι, αν και θέλει πολλή συζήτηση για να εξηγήσω την απάντηση αυτή».

Στη συνέχεια, εκείνος ρωτήθηκε «Βασίλη ένα είναι το ερώτημα θα καθυστερήσει το γήπεδο με αυτή τη κίνηση η όχι; Τι μπορεί να κάνει ο σύλλογος για να μην περιμένουμε μέχρι του χρόνου;», για να έρθει η απάντηση: «Δεν μπορεί να κάνει κάτι. Οι 59 ζήτησαν και πήραν αναβολή για την αγωγή που οι ίδιοι κατέθεσαν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News