Παύει να είναι σύμπτωση...

Παύει να είναι σύμπτωση...

Ο Τριτσώνης έκανε τα “στραβά μάτια” στην Μυτιλήνη στο μαρκάρισμα του Χογκ στον Κλωναριδη, όμως αυτό δεν ήταν το πρώτο κρούσμα φέτος σε εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η λαϊκή ρήση αναφέρει “όταν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση” και όπως φαίνεται στην περίπτωση του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνεται 100%.

Το βραδύ της Κυριακής στην Μυτιλήνη ο Τριτσώνης αποφάσισε να κάνει τα “στραβά μάτια” στην φάση του 9ου λεπτού του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καλλονή, όταν ο Χογκ με ένα ξεκάθαρο αντιαθλητικό μαρκάρισμα βρήκε στο γόνατο τον Κλωναρίδη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης ωστόσο αποφάσισε να συνεχίσει το παιχνίδι και να μην υποδείξει την παράβαση, με τον παίκτη του Τριφυλλιού να νιώθει τυχερός που δεν έπαθε κάποια σοβαρή ζημιά που θα του στοίχιζε πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους.

[brid video=”104927″ player=”7732″ title=”gooolll”]

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το πρώτο “φαινόμενο” φέτος σε εκτός έδρας αγώνα του Τριφυλλιού. Το πρώτο “μήνυμα” το είχε στείλει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Θάνος, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όπου επέτρεψε τα σκληρά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα στον Μπεργκ, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Σουηδού άσου και την τρίμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι δεν είναι αυτό που έφταιγε για τις απώλειες των βαθμών για τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Είναι διαφορετικό να μην έχεις καλή απόδοση σε έναν αγώνα και να χάνεις βαθμούς και διαφορετικό κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μιας ομάδας, επειδή ο εκάστοτε διαιτητής αποφασίζει να μην εφαρμόζει τους κανονισμούς.

Άλλωστε γι’ αυτό τον λόγο πληρώνονται αδρά οι διαιτητές για κάθε αγώνα που διευθύνουν, για να εφαρμόζουν τους κανονισμούς και να προστατεύουν την σωματική ακεραιότητα των παικτών, κάτι που έως τώρα δεν έχουμε δει στους αγώνες του Τριφυλλιού.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News