Πατούλης για Βοτανικό: «Οι εμβληματικές ομάδες πρέπει να έχουν γήπεδο»

Πατούλης για Βοτανικό: «Οι εμβληματικές ομάδες πρέπει να έχουν γήπεδο»

Θέση για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού πήρε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος τόνισε πως οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν το δικό τους γήπεδο.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο κ.Πατούλης στα “Νέα”:

«Όπως γνωρίζετε αναλαμβάνουμε καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου και θέλουμε να έχουμε πρώτα μία πλήρη ενημέρωση από τη σημερινή διοίκηση για να ξέρουμε ακριβώς πού βρίσκονται όλα τα ζητήματα. Προφανώς και είμαστε θετικοί στα θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό. Και ειδικότερα που αφορούν εμβληματικές ομάδες, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα πρέπει όμως να δούμε πού βρίσκονται τα πράγματα, γιατί αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες. Θα ενημερωθούμε, θα το δούμε με ενδελεχή τρόπο και θα πράξουμε όπως πρέπει απέναντι σε μία εμβληματική ομάδα.

Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες πρέπει να ζητήσουμε από την κυρία Δούρου και τις υπηρεσίες της προηγούμενης διοίκησης της λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα ζητήματα», ανέφερε αρχικά ο νέος περιφερειάρχης Αττικής.

Συνεχίζοντας επισήμανε πως: «Οι μεγάλες ομάδες θα πρέπει να έχουν τον χώρο τους. Το δικό τους γήπεδο. Όλες οι εμβληματικές ομάδες πρέπει να έχουν ένα δικό τους γήπεδο, όπως συμβαίνει παντού και να βρουν τον δρόμο τους. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όπου μπορούμε με ισότιμο και δίκαιο τρόπο. Και θα το πράξουμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Γενικότερα θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη σε όλες τις ενέργειες που θα γίνουν. Και με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσουμε και στον αθλητισμό, που είναι ένα θέμα που αφορά πολύ κόσμο».

Ενώ κλείνοντας τόνισε ότι: «Θα έχουμε συνεννόηση και συνεργασία με τον δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή της Αθήνας για να δοθεί λύση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όσο του Παναθηναϊκού και του γηπέδου του».

Eλέγξτε επίσης

Πανό κατά της διοίκησης από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (pic)

Χωρίς κόσμο στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» δεν ζήτησαν εισιτήρια για το ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο Στη …

Ένα σχόλιο

  1. Όλο λόγια από έργα τίποτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.