Πατήσια Θ.13: «Καναπεδάκηδες οπαδοί ΔΡΑΣΤΕ ή ΣΚΑΣΤΕ»

ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Θύρα 13... όπως παλιά! [pics]

Η Θύρα 13 Πατησίων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ήρθε η ώρα για δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προσφορά μας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ειδικότερα στον ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή. Οι μέρες που βιώνει ο Σύλλογος μας είναι κρίσιμες κι ακόμα πιο κρίσιμες είναι αυτές που θα έρθουν. Ανακοινώνουμε λοιπόν στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πως οι εγγραφές του συνδέσμου μας, μέχρι το τέλος καλοκαιριού, μετατρέπονται αυτόματα σε εγγραφές μελών του ερασιτέχνη Π.Α.Ο. Τον Σεπτέμβριο όπως ανακοινώθηκε απο τη νέα διοίκηση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση με θέμα και το γηπεδικό! Καναπεδάκηδες οπαδοί του πληκτρολογίου και των social media, ΔΡΑΣΤΕ ή ΣΚΑΣΤΕ.! Χορτάσαμε απο τα λόγια και την κριτική όλων. Ο Σύλλογος χρειάζεται πράξεις και στήριξη στα γήπεδα που αγωνίζονται τα τμήματα του. Για την εγγραφή στον ερασιτέχνη λοιπόν χρειάζεται φωτοτυπία ταυτότητας και μια αίτηση που συμπληρώνεται στον σύνδεσμο.

ΥΓ1. ΠΑΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

ΥΓ2. ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News