«Πάτησε» τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, έκανε το 2-2 στη σειρά! (vid)

«Πάτησε» τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, έκανε το 2-2 στη σειρά! (vid)

Παρά το πέμπτο φάουλ της Ριντ στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός υπερτέρησε του Ολυμπιακού και ισοφάρισε τη σειρά 2-2 στη μάχη για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Τα πράσινα κορίτσια των θαυμάτων χωρίς σέντερ, και στο τέλος χωρίς 4αρι (!), με άμυνα «θανάτου» έλιωσαν ξανά τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου (61-53) και πάει στο ΣΕΦ για νέο θαύμα που όμοιό του δεν έχει γίνει ποτέ στο μπάσκετ γυναικών.




Να γυρίσει σειρά από 0-2!
Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ! Τι κι αν άρχισε τη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών με μειονέκτημα και βρέθηκε στο 2-0; Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη έβγαλε καρδιά πρωταθλήτριας και μετά το μπρέικ στο Game 1 των τελικών ήρθε και η δεύτερη νίκη στους τελικούς της Α1 Γυναικών για να φέρει τη σειρά στα ίσια.

Οι «πράσινες» είχαν για σημείο αναφοράς την άμυνά τους στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και μέσα από αυτή, αλλά και την ώθηση του κόσμου, που γέμισε το κλειστό της Λεωφόρου, κατάφερε να φτάσει στη νίκη, η οποία έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών.

Τα δεκάλεπτα: 17-10, 31-31, 46-42, 61-53

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News