«Πάτησε» την Τότεναμ με Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ!

«Πάτησε» την Τότεναμ με Αλεξανδρόπουλο η Σπόρτινγκ!

Τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο 70ό λεπτό της αναμέτρησης για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας με αντίπαλο την Τότεναμ.

Το… παιδί του Παναθηναϊκού έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με αντίπαλο την Τότεναμ στα μέσα του β’ ημιχρόνου, και μάλιστα με το σκορ στο 0-0. Με εκείνον στην ενδεκάδα, ήρθαν δύο τέρματα εις βάρος των «πετεινών».

Ο πρώην «πράσινος» για τον οποίο το Τριφύλλι διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης και ενδιαφέρεται αρκετά για την πορεία του, ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα κόντρα σε μια top class ομάδα όπως η Τότεναμ με αρκετές παρεμβάσεις ανασταλτικά και καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι του.

Στο 90ό λεπτό ο Αλεξανδρόπουλος έκανε μια καταπληκτική μακρινή μπαλιά από την οποία στην κατάληξη της φάσης προήλθε το 1-0 για τα «Λιοντάρια». Τρία λεπτά μετά, ο Γκόμες διαμόρφωσε το τελικό 2-0.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News