Πάτησε Αθήνα ο Τζεντίλε - οπαδοί στο αεροδρόμιο!

Πάτησε Αθήνα ο Τζεντίλε - οπαδοί στο αεροδρόμιο!

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Αλεσάντρο Τζεντίλε.

[ads2]

Ο Ιταλός σούπερ σταρ βρίσκεται στη χώρα μας, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.

Στις 20:40 ώρα Ελλάδος, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, προσγειώθηκε στην Αθήνα και περίπου 40-50 οπαδοί του “τριφυλλιού” τον υποδέχθηκαν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Μόλις έφτασε στην αίθουσα αφίξεων ο Ιταλός έκανε δηλώσεις.

Δείτε τι είπε:

«Ήταν ένα όνειρο για εμένα. Είναι απίστευτο ότι έρχομαι εδώ πάλι μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζω να βαδίσω στα βήματα του πατέρα μου. Μακάρι να έχουμε την ίδια πορεία με νίκες»

Σχετικά με τον Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε: 

«Δεν μου είπε πολλά. Ήμουν ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ. Δεν είπαμε τίποτα ξεχωριστό. Είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται η ομάδα, βήμα – βήμα. Έχει αρχίσει η σεζόν. Θέλω να δώσω ό,τι μπορώ».Πάτησε Αθήνα ο Τζεντίλε - οπαδοί στο αεροδρόμιο!  «Είχα μεγάλη εμπειρία με νίκες στο Μιλάνο, ήταν η ώρα να αλλάξω. Αυτή ήταν η στιγμή για μια νεά αρχή. Όταν παίζαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό θυμόμουν πάντα τι γινόταν παλαιότερα. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω τρόπαια. Αυτό θέλει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ για να νικάω. Πιστεύω πως με χρόνο και υπομονή, θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το μέλλον του στην ομάδα μετά το πέρας του δανεισμού του δήλωσε: «Θέλω να είμαι εδώ για περισσότερους από έξι μήνες. Έχω, βέβαια, συμβόλαιο με την Αρμάνι. Θα προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε τα πράγματα το καλοκαίρι. Το ματς με την Αρμάνι θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Αλλά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά. Ελπίζω να νικήσουμε».

Για τα ντέρμπι αιωνίων με Οσφπ: «Όσοι αγαπούν το μπάσκετ ξέρουν την κόντρα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Χαίρομαι που ξεκινάω την πορεία μου στην Euroleague με ματς κόντρα στον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News