Πατέρας: «Νοιάζομαι για τον Παναθηναϊκό, αλλά προέχει η υγεία μου»

Να και ο Νικόλας Πατέρας (pic)

Ο Νικόλας Πατέρας παραμένει ενήμερος σχετικά με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αλλά ενδιαφέρεται πρωτίστως για την κατάσταση της υγείας του.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στην εφημερίδα Sportday για το ενδεχόμενο νέας εμπλοκής του στον πράσινο σύλλογο, αλλά τόνισε ότι προέχει η υγεία του πάνω από όλα.

Διαβάστε παρακάτω:

«Τον Παναθηναϊκό τον έχω στην καρδιά μου, νοιάζομαι γι΄αυτόν και σαφώς συμμετέχω σε συζητήσεις προβληματισμού για το μέλλον της ομάδας μας. Ωστόσο αυτή την περίοδο προέχει η υγεία. Με βρίσκετε με έτοιμες τις αποσκευές μου για το εξωτερικό για να υποβληθώ σε νέες εξετάσεις. Από την πορεία της υγείας μου εξαρτώνται και τα μελλοντικά μου σχέδια στο επιχειρείν και τη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Νικόλας Πατέρας.

Όσο για εκείνα που είπε ο Δήμος Βερύκιος στον Alpha σχετικά με συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με παράγοντες του Παναθηναϊκού και τον Νικόλα Πατέρα για τη σωτηρία της ομάδας, ο εφοπλιστής φέρεται να μην επιβεβαίωσε αλλά ούτε και να διέψευσε τονίζοντας ωστόσο με νόημα πως: «Όση αγάπη και όσο πάθος και εάν έχεις για την ομάδα δεν μπορείς να πληρώνεις σπασμένα άλλων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News