Κάκιστος ο Παναθηναϊκός, άθλιος ο Κομίνης και ήττα στα Γιάννενα

Κάκιστος ο Παναθηναϊκός, άθλιος ο Κομίνης και ήττα στα Γιάννενα

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, παίζοντας πολύ κακό ποδόσφαιρο κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Ο Παναθηναϊκός είχε και την…ατυχία με το μέρος του, αφού είδε τους Κουλιμπαλί, Κουρμπέλη και Ινσούα να τραυματίζονται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε γενικές γραμμές, όμως, δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ενδεικτικό είναι ότι απείλησε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο και στο τελευταίο 8λεπτο του αγώνα. Το τελικό 1-0 διαμόρφωσε ο Κλάους Αθανασιάδης σε μία φάση που είχε ευθύνη ο Μαυρομμάτης.

Όσον αφορά τον διαιτητή Κομίνη. Ο Έλληνας διαιτητής και οι βοηθοί του συνέβαλαν σε μία χειρουργική διαιτησία στα Γιάννενα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης επέτρεψε για 90′ το σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠΑΣ χαρίζοντας φάουλ και κάρτες, ενώ πιο τρανταχτό παράδειγμα είναι το φάουλ και κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δοθεί στον Σκόνδρα για αγκωνιά στον Ινσούα. Επιπλέον, είδαμε άουτ υπέρ του Παναθηναϊκού να γίνονται κόρνερ, ανύπαρκτες κίτρινες σε παίκτες του “τριφυλλιού” και οφσάιντ κατά των “πράσινων” με τον Γιόχανσον να καλύπτεται για τουλάχιστον 2-3 μέτρα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News