Πασκουάλ: «Θέλει νίκη μετά το ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός - Οι καλύτεροι οπαδοί της Ευρώπης!»

Πασκουάλ: «Θέλει νίκη μετά το ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός - Οι καλύτεροι οπαδοί της Ευρώπης!»

Η Ζενίτ αντιμετωπίζει την Πέμπτη 25/11 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό με τον Καταλανό τεχνικό να δηλώνει πως οι πράσινοι θα θέλουν πολύ τη νίκη μετά τα όσα προηγήθηκαν στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά μετά τη σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού. Είμαι βέβαιος ότι θα θέλει πολύ να κερδίσει, ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα. Το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι. Είναι σίγουρο ότι έχει αυτοπεποίθηση έπειτα από μια μεγάλη νίκη».

«Εμείς πρέπει να δείξουμε την ίδια ένταση και την ίδια σωστή συμπεριφορά. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας. Χρειάζεται να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας στο παρκέ για να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση και να αμυνθούμε σωστά. Είναι απαραίτητο επίσης να ελέγξουμε τα… μικρά πράγματα, όπως το να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Εντός έδρας ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στον αιφνιδιασμό».

«Είναι τρομερό συναίσθημα το ότι επιστρέφω στην έδρα του Παναθηναϊκού. Θα είναι το πρώτο μου ματς με κόσμο από τότε που έφυγα. Δεν θα είναι εύκολο. Έχω πάρα πολλούς φίλους στην Αθήνα. Πιστεύω ότι εκεί βρίσκονται οι καλύτεροι φίλαθλοι της Ευρώπης. Θυμάμαι τις μέρες μου στην Αθήνα. Όμως τώρα είμαι στην Ζενίτ και πρέπει να συγκεντρωθώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News