Πασκουάλ: «Συλλυπητήρια στον Σφαιρόπουλο, όλοι δίπλα του»

Η συνέντευξη Τύπου του Πασκουάλ!

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για την απώλεια του πατέρα του, Σάββα.
Αναλυτικά:

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος “έχασε” τον πατέρα του και βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Θέλω να του πως είμαστε όλοι δίπλα του, είμαστε όλοι στο πλευρό του».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

«Ενδιαφέρον παιχνίδι για να πούμε αρκετά πράγματα. Αρχικά παίξαμε με μεγάλη ένταση, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Ο αντίπαλος μείωσε, μας έβαλε δύσκολα και χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Κάτι που καταφέραμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Κύμη έχει πολύ καλή ομάδα παίζει πολύ καλά όλη τη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στον κόουτς των αντιπάλων με την εθνική ομάδα».

Για το αν σκέφτονταν οι παίκτες του τη Μάλαγα και η Κύμη μείωσε τη διαφορά:

«Είναι ανθρώπινο αυτό. Πολλές φορές κερδίζεις 20 πόντους και μετά δεν έχει την ίδια συγκέντρωση. Μπορεί να συμβεί και μπορεί να το πληρώσεις. Είχαμε βάλει στόχο να κάνουμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο αμυντικά, το καταφέραμε αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη».

Για τον Τζέιμς Γκιστ: «Ο Γκιστ νιώθει κάποιες ενοχλήσεις, θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα δούμε ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News