Την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ σχολίασε ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του πριν το ματς της Ζενίτ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά:
«Η επιστροφή μου στην Αθήνα ξυπνά ευχάριστα συναισθήματα. Υπάρχουν εκεί πολλοί άνθρωποι που τους αγαπώ, πέρασα καταπληκτικά εκεί. Ένα παιχνίδι απέναντι σε μια παλιά ομάδα σου είναι πάντα ξεχωριστό. Πλέον όμως είμαι στη Ζενίτ και νιώθω… Ρώσος. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το ματς», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ρόστερ υψηλής ποιότητας, καλούς αμυντικούς και μεγάλα κορμιά. Είναι εξαιρετικοί στα επιθετικά ριμπάουντ με παίκτες όπως ο Παπαγιάννης, ο Σαντ-Ρος, ο Μήτογλου και ο Παπαπέτρου. Διαθέτουν πολλές επιθετικές επιλογές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από τακτικής πλευράς, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα γιατί θα προσπαθήσουν να τρέξουν.
Είμαι σίγουρος πως θα προσπαθήσουν να παίξουν γρήγορα και δυναμικά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον Δεκέμβριο και ο Γενάρης είναι το ίδιο, αλλά έτσι είναι για όλους. Κάθε ματς είναι ευκαιρία να δείξεις την αξία σου και την ετοιμότητά σου απέναντι στις δυσκολίες».
Για τον αγώνα της Πέμπτης δεν υπολογίζει στους Άλεξ Πόιθρες και Ντμίτρι Χβοστόφ.