Πασκουάλ: «Δεν θα ξεχάσω το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ»

Πασκουάλ: «Ονειρεύομαι το έβδομο»!

Ως πιο δυνατή ανάμνηση το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ έχει ο Τσάβι Πασκουάλ από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καταλανός τεχνικός στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ3:

Για τους Έλληνες της Ζενίτ, τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο: «Και οι δύο έχουν πολύ μεγάλη συμβολή στην πορεία της ομάδας και συνεργαζόμαστε εξαιρετικά. Ειδικά με τον Μάνο έχουμε μία πολύ καλή χημεία από τότε που ήμασταν στον Παναθηναϊκό. Εργαζόμαστε στην ίδια κατεύθυνση. Ο Διαμαντής είναι ένας επαγγελματίας και πάρα πολύ καλός στη δουλειά του».

Για το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Πραγματικά μου έχει λείψει και η Αθήνα και ο Παναθηναϊκός. Είναι μέσα στην καρδιά μου. Μόνο τα καλύτερα έχω να θυμάμαι από το πέρασμά μου από την Ελλάδα. Τώρα εργάζομαι στην Αγία Πετρούπολη, σε μία ομάδα που έχω την ελευθερία να δουλέψω, χωρίς να ανακατεύονται σε αυτό που κάνω και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Για την πιο δυνατή του ανάμνηση από τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι και το πρώτο τρόπαιο, το Κύπελλο. Ωστόσο θέλω να εστιάσω στο πρωτάθλημα που πήραμε στο ΣΕΦ. Μας περίμεναν στο ΟΑΚΑ και δεν πρόκειται ποτέ να το ξεχάσω. Δεν μπορείς να τα βάλεις σε μία ζυγαριά, εγώ όμως θέλω να κρατάω το πρωτάθλημα που πήραμε απέναντι στον Ολυμπιακό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News