Πασκουάλ: "Δεν θα πω εγώ στον Γιαννακόπουλο τι θα κάνει, στηρίζει την ομάδα, εκείνος ξέρει καλύτερα"

Πασκουάλ: "Δεν θα πω εγώ στον Γιαννακόπουλο τι θα κάνει, στηρίζει την ομάδα, εκείνος ξέρει καλύτερα"

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στο “Radio Marca” για τα playoffs με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για την σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δηλώνοντας την στήριξή του.

Διαβάστε ένα απόσπασμα των δηλώσεών του:

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: “Η διοργάνωση είναι πολύ περίπλοκη, κι η αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχε ούτε τον Σέρχιο Γιουλ, ούτε τον Γκουστάβο Αγιόν, ούτε τον Άντονι Ράντολφ, ούτε τον Τρέι Τόμπκινς, κι όμως παρέμεινε ανταγωνιστική στη Liga Endesa και την EuroLeague. Κάνει καλή σεζόν, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέτος ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος δεν τις χρησιμοποίησε ως δικαιολογία ή για άλλο λόγο. Συνέχισε να κάνει καλά αυτό που ξέρει“.

Για την είδηση περί αποχώρησης του Παναθηναϊκού Superfoods από την EuroLeague: “Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για επτά μήνες, παλέψαμε για να είμαστε εδώ. Κανείς, τίποτα, καμία κατάσταση δεν θα αλλάξει την ψυχοσύνθεσή μας. Από την άλλη, σέβομαι απόλυτα αυτό που έχει αποφασίσει ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Στον ενάμισι χρόνο που είμαι εδώ, δεν μου έχει κάνει την παραμικρή υπόδειξη σε ό,τι αφορά στη δουλειά μου, στο τι πρέπει να κάνω. Γι αυτό κι εγώ λοιπόν δεν μπορώ να του πω τι να κάνει εκείνος. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι καλύτερο για τον σύλλογο. Στηρίζει την ομάδα τόσα χρόνια, δεν έχω να πω κάτι άλλο επ’ αυτού“.

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Δεν είναι μόνο πρόεδρος, είναι ιδιοκτήτης. Ο άνθρωπος που επενδύει χρήματα στην ομάδα. Όταν βάζεις χρήματα από την τσέπη σου, είναι λογικό πως λειτουργείς διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο κόσμος στηρίζει απόλυτα την οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου“.

Για τον Τζόρντι Μπερτομέου: “Είμαι προπονητής, οπότε είμαι αφοσιωμένος στην προπόνηση και στο να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Δεν είμαι για τέτοια θέματα“.

Για το τι του έκανε εντύπωση στην Ελλάδα: “Ο κόσμος είναι πολύ παθιασμένος, ζει πολύ έντονα τη ζωή του, έχουν ένα ιδιαίτερο DNA υπό αυτή την άποψη. Είναι σοβαροί άνθρωποι, σκέφτονται αρκετά και λειτουργούν με σταθερότητα, επί της ουσίας δεν υπάρχουν πολλές διαφορές -θα έλεγα- ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία“.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News