Πασκουάλ: «Δεν είναι απειλή η απόφαση για την EuroLeague - Έχω συμβόλαιο»

Κάθε ματς όλο και πιο κοντά στο Βελιγράδι! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε στους συμπατριώτες του, μεταξύ άλλων, για την κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και Euroleague.

Αναλυτικά:

Για τις πρόσφατες εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό και την Euroleague και κατά πόσο είναι «μπλόφα» η αποχώρηση της ομάδας από τη διοργάνωση: «Μπλόφα η αποχώρηση από την EuroLeague; Δεν δουλεύουν έτσι τα πράγματα εδώ. Οταν κάποιος λέει ότι θα κάνει κάτι, το κάνει. Η κατάσταση ίσως αλλάξει στο μέλλον, αλλά δεν πρόκειται για μία απειλή, είναι μία απόφαση που έχει πάρει ο σύλλογος».

Για το πώς θα επηρεάσει τους «πράσινους» στα πλέι οφ: «Πώς θα επηρεάσει αυτή η κατάσταση μια έμπειρη ομάδα; Δεν ξέρω αν θα την επηρεάσει. Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στη σειρά και παλεύει για να προχωρήσει μπροστά. Μετά μπορεί να μας επηρεάσει».

Για τα ματς του ΟΑΚΑ και το κατά πόσο μυρίζουν… μπαρούτι: «Θεωρώ πως οι οπαδοί μας είναι άψογοι. Τίποτα δεν μπορεί να τους επηρεάσει στην Euroleague».

Για το τι θα γίνει στην ομάδα, αν ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει από την Euroleague: «Δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις αυτή την ώρα. Στην περίπτωσή μου, έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο και είναι στο χέρι της ομάδας να δει τι θα κάνει με τον πάγκο. Αλλά, εγώ έχω συμβόλαιο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News