Πασκουάλ, η πρώτη μεταγραφή;

Πασκουάλ, η πρώτη μεταγραφή;

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει κολλήματα με τις ηλικίες αρκεί ο παίκτης να διαθέτει τα στοιχεία που ο ίδιος θέλει.

Γι’ αυτό δεν είχε πρόβλημα να φέρει στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο τον 33χρονο Μέστο, γι’ αυτό θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του 36χρονου Κοτσόλη αλλά και του 35χρονου Πέτριτς.

[ads2]

Η περίπτωση του βετεράνου ιταλού άσου της Φιορεντίνα Μανουέλ Πασκουάλ έρχεται να επιβεβαιώσει τούτο τον κανόνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος αρχηγός των Βιόλα, ο οποίος έπειτα από έντεκα σεζόν στη Φλωρεντία ψάχνει για νέα ομάδα, αρέσει στον Στραματσόνι, που τον θέλει για αντικαταστάτη του Ντάνιελ Πράνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πρόκειται άλλωστε για παίκτη με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, με πολλά τρεξίματα και καλή τεχνική, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός αφενός ότι το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αφετέρου ότι βρίσκεται εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του Τριφυλλιού.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήδη ο Στραματσόνι έχει προσεγγίσει τον παίκτη…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News