Πασκουάλ: "Αμφίβολος ο Σίνγκλετον"

pascual

Ο Τσάβι Πασκουάλ εξήγησε πώς ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να φανεί αφιλόξενος στην Μπαρτσελόνα (24/1, 20:45), ενώ αναφέρθηκε στους Νίκο Παππά και Κρις Σίνγκλετον.

«Επομένως, πρέπει να παρουσιάσουμε αυτό το πρόσωπο και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, να παίξουμε καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είμαι σίγουρος πως αν παίξουμε έτσι στην έδρα μας τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε».

Οσον αφορά το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, είπε: «Τίποτα το ιδιαίτερο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως για αυτό το παιχνίδι είχαμε μία ημέρα αποθεραπείας και μία ημέρα προπόνησης. Αντιθέτως η Μπαρτσελόνα δεν έπαιξε αυτό το Σαββατοκύριακο στο ισπανικό πρωτάθλημα και είχαν περισσότερες ημέρες για να προετοιμαστούν. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν σκέφτομαι κάτι ξεχωριστό επειδή αντιμετωπίζω την Μπαρτσελόνα παρά μόνο το πλάνο που θα ακολουθήσουμε».

Για την κατάσταση του Κρις Σίνγκλετον ανέφερε: «Αποκόμισε ένα πρόβλημα στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε. Αύριο το πρωί θα παρθεί η απόφαση για το αν θα παίξει ή όχι».

Τέλος, ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε για τον Νίκο Παππά, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας: «Πάντα προσπαθώ να βρω τους παίκτες που είναι πιο έτοιμοι και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί παρά το γεγονός πως δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια, έπαιξε εξαιρετικά. Οι προπονητές πάντα σκεφτόμαστε ό,τι είναι καλύτερο για να κερδίσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News