Πασκουάλ: "Αγαπώ τον Μποχωρίδη..."

Οι δηλώσεις του Πασκουάλ μετά το ματς - Τι είπε για Ντένμον

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την ευστοχία του Παναθηναϊκού στα τρίποντα ύστερα από το ματς με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» ενώ ρωτήθηκε και για τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αρχικά ο Καταλανός τεχνικός είπε ότι «νομίζω ότι κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αποκτήσαμε το πλεονέκτημα στη δεύτερη περίοδο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν σκληρό, ο Άρης έπαιξε καλύτερα στα πρώτα πέντε λεπτά αλλά στη συνέχεια διατηρήσαμε τον έλεγχο».

Σε ερώτηση για την ευστοχία στα σουτ τριών πόντων, απάντησε: «Οι παίκτες μου είναι πάντα έτοιμοι. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα μπει το σουτ. Εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις την ευκαιρία για το ελεύθερο σουτ. Το σημαντικότερο είναι να αποκτήσεις πλεονέκτημα για να σουτάρεις ελεύθερος. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Όσο για τον Λευτέρη Μποχωρίδη; «Τον αγαπώ είναι ένα εξαιρετικό παιδί κι έξυπνος παίκτης. Τον προπονούσα για 1 ½ χρόνο, είναι καλός παίκτης. Έχουμε πολλούς παίκτες στη θέση του και θεωρώ ότι ο Άρης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γι’ αυτόν. Σήμερα απέδειξε την ικανότητά του και τον χαρακτήρα του και του εύχομαι τα καλύτερα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News