Πασίγνωστη ιστοσελίδα δίνει πιθανότητες στον Παναθηναϊκό για Μαντσίνι

«Ψιθυρίζεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Μαντσίνι!»

Αν και υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στην υπόθεση, η πασίγνωστη ιστοσελίδα Transfermarkt δίνει μερικές πιθανότητες στο Τριφύλλι για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι. 

Συγκεκριμένα, το Transfermarkt σχολιάζει τα σενάρια μεταγραφής του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό και θεωρεί πως ο παίκτης είναι κοντά στους «πράσινους» κατά 35% τη δεδομένη στιγμή.

Υπάρχουν, βέβαια, ένα μεγάλο εμπόδιο στην υπόθεση, το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το 2024, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δώσει λεφτά στον Άρη για να αρπάξει τον παίκτη.




Ταυτόχρονα, λέγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μαντσίνι τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό. Συνεπώς, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γιοβάνοβιτς να ασχοληθεί με άλλον παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Πασίγνωστη ιστοσελίδα δίνει πιθανότητες στον Παναθηναϊκό για Μαντσίνι

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News