Πασχαλάκης: «Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες - Στόχος το νταμπλ, τα λέμε τον Μάιο!»

Πασχαλάκης: «Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες - Στόχος το νταμπλ, τα λέμε τον Μάιο!»

Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ώρες που την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, ωστόσο το τελευταίο διάστημα και οι δύο έχουν αποστασιοποιηθεί ενώ κάποιες από τις κοινές τους αναρτήσεις έχουν κατέβει.

Αυτή κιόλας ήταν η αιτία που πυροδότησε της φήμες χωρισμού και όπως είναι επόμενο οι δημοσιογράφοι αναζητούν και τους δυο για μια δήλωση τους.




Έτσι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι δε δίνει συνεντεύξεις και ότι σέβεται τις γυναίκες, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα… στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες..!! Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

T-LIFE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News