ΠΑΣ-Παναθηναϊκός: Τι δεν πρέπει να «ξεχάσουν» οι παλιοί παίκτες του ρόστερ!

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα... για φίλημα και πρώτο τρίποντο!

Οι παλιότεροι των αποδυτηρίων ελπίζουμε να έχουν εγωϊσμό και να…λυσσάξουν το Σάββατο εναντίον του ΠΑΣ που πέρσι πρώτη φορά στην ιστορία του κέρδισε τρεις σερί φορές τον Παναθηναϊκό, με τον προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη να παραδέχεται ότι “οι συνεχόμενες επιτυχίες μας ήταν κάτι το αφύσικο”.

Την περασμένη χρονιά οι Ηπειρώτες σε νίκησαν δύο φορές στο Κύπελλο και μετά σε λύγισαν άλλη μια φορά στην έδρα τους για το πρωτάθλημα.

Το τελευταίο όλοι οι φίλοι του κλαμπ το είχαν ξεγραμμένο, γνώριζαν πως αν μπορούσε να γίνει κάτι καλό για το κλαμπ ήταν στο κύπελλο. Η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει τίτλο φτάνοντας στα ημιτελικά κάνοντας μόλις μία πρόκριση.

Οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι είχαν και την τύχη το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΣ να παίξουν σε ουδέτερο και τη ρεβάνς στην Λεωφόρο. Μάλιστα στο Αγρίνιο σκόραραν και στην πρώτη φάση τους με τον Μακέντα.

Τελικώς ηττήθηκαν, έχασαν και στη ρεβάνς ρίχνοντας τον κόσμο τους στα…σκληρά με πολλούς να επικεντρώνονται στο πρόβλημα που είναι διαχρονικό και αφορά τη νοοτροπία δημόσιου υπάλληλου που έχει αναπτυχθεί στο Κορωπί. Νοοτροπία θέλουμε να δούμε το Σάββατο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News