ΠΑΣ Γιαννινα - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (8/5)

ΠΑΣ Γιαννινα - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming | PAS Giannina – PAOK Live Streaming: Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει στην έδρα του μετά το παιχνίδι στο Φάληρο και υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play offs (18:00). Σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ στις 18:00.

Πέραν από το γόητρο, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για να προλάβουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικές. Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου και τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος θα έχουν χαρακτήρας… προετοιμασίας.

Οι Ηπειρώτες είχαν και πάλι πολύ καλή εικόνα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και τελικά ηττήθηκαν με ένα γκολ του Λόπεζ στο 98’. Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε για τα παιχνίδια που απομένουν και συγκεκριμένα για αυτό με τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας αισιοδοξία.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Περέα απαλλάχθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League και θα είναι διαθέσιμος. Εκτός όμως είναι οι Μορέιρα, Κόντε και Μίνα, ενώ αμφίβολος είναι ο Σνάουτσνερ.

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να πάρουν ανάσες εν όψει της συνέχειας των play offs και φυσικά του τελικού Κυπέλλου. Άλλωστε ήταν ενδεικτικές και οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό που είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ξεζουμισμένοι. Ο στόχος για μας είναι σαφής, όλοι το γνωρίζουν και είναι μπροστά μας, αλλά επίσης έχουμε παιχνίδια και για το πρωτάθλημα».Super League Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Προπονητικό κέντρο στην Θέρμη

«Το να ολοκληρώνεις ένα έργο που έχεις ξεκινήσει είναι η μεγαλύτερη αμοιβή για έναν αυτοδιοικητικό, η χαρά της δημιουργίας είναι δεδομένη, απ’ τη στιγμή που πλέον οι σημαντικές αποφάσεις παίρνονται απ’ την κεντρική κυβέρνηση και παρά τα προβλήματα εμείς παλεύουμε να προχωρούν τα έργα και είναι μεγάλη ικανοποίηση όταν το καταφέρνουμε.

Η Θέρμη έχει τεράστια επέκταση και μια πρωτόγνωρη ανοικοδόμηση, βολεύει ως τόπος καθώς είναι κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω της οδού Μουδανίων και έχουμε περίπου 100 άδειες οικοδομών κάθε χρόνο. Είμαστε πολύ μεγάλος σε έκταση δήμος, απ’ τους μεγαλύτερους του νομού.

Μας επισκέφθηκαν οι κ.κ. Βιεϊρινια-Κυριάκος και με τον ΠΑΟΚ, μιλάμε έτσι κι αλλιώς. Έχουν αλλάξει τα πράγματα και θα σας τα πουν καλύτερα απ’ τον ΠΑΟΚ, αλλά θέλει να αλλάξει προπονητικό κέντρο και να έρθει από εδώ. Να φύγει από τη Νέα Μεσημβρία και να έρθει σε εμάς, όπως ενδιαφέρεται και ο Άρης κι αυτό είναι προφανές καθώς ο δήμος μας είναι εύκολα προσβάσιμος από το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, έχει υποδομές, είναι κοντά στο αεροδρόμιο, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Θα το κρατήσει το κέντρο στη Ν.Μεσήμβρια, αλλά θέλουν να κάνουν κι ένα εδώ, άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες εδώ σε εμάς μένουν, είναι επτά απ’ ότι θυμάμαι καλά»

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Λεπτομέρειες από τη διοίκηση»

«Οι λεπτομέρειες ας ανακοινωθούν απ’ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, εμείς λειτουργούμε με βάση τις επιθυμίες των όποιων επενδυτών, εμάς σαφώς μας ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική, είναι σημαντικό για το δήμο μας, είμαστε στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται. Δε συζητάμε για νέο γήπεδο, για αθλητικό κέντρο συζητάμε, αλλά έχουμε έκταση ακόμη και για γήπεδο.

Κι ο Άρης θέλει, είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει στο Ν.Ρύσιο, αλλά δεν τον χωράει εκεί και έχει πολλούς αθλητές και θέλει να φτιάξει υποδομές, να μην ψάχνει από εδώ και εκεί.

Ο Βιεϊρίνια κι ο Κυριάκος είναι κάτοικοι της περιοχής, έχουν πάρει οικίες και η κυρία Γκοντσάρεβα και έχουν αποφασίσει να ζήσουν όλοι εδώ, είναι συνειδητή επιλογή τους. Υπάρχει ένα πρόβλημα υδροδότησης εκεί, στην περιοχή τους, αλλά κάνουμε ένα μεγάλο έργο, 20 εκ. ευρώ, και θα λυθεί.

Θα είμαι και στον τελικό του Κυπέλλου στην Αθήνα, ούτως ή άλλως θα είμαι στην Αθήνα, για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, έχω μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει, πρέπει να παίξουμε καλά, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα και διψασμένη για τίτλο, οπότε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Θέλω να παίξουμε καλά, να δώσουμε χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά στον κ. Κυριάκο και όποια προσωπική του επιδίωξη αυτό είναι δικό του θέμα και εκπορεύεται από τον ίδιο, φυσικά. Είναι δικό του θέμα τι ανακοινώνεται και τι όχι, ακόμη και σε δικές μας ανακοινώσεις, αν αφορούν στον ίδιο». 

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τι είπε ο Λοντίγκιν

Τι αίσθηση σου αφήνει το ματς: Μεγάλη πίκρα και απογοήτευση γιατί είχαμε δύο τρομερές ευκαιρίες που δεν έγιναν γιατί έλειψε η τελευταία πάσα. Πρέπει αυτές τις στιγμές να τις κάνουμε γκολ γιατί ένας αντίπαλος όπως ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί.

Σας αιφνιδίασε ο Ολυμπιακός και παρά το δεύτερο γκολ βγάλατε θάρρος. Γιατί στα πρώτα 30 λεπτά έλειπε η επιθετικότητα: Μπήκε ένα περίεργο γκολ, γιατί στην αρχή η μπάλα πήγαινε έξω και ο Ελ Αραμπί έβαλε το κεφάλι του λες και έπαιζε μπιλιάρδο. Δυσκολευτήκαμε, παίζαμε εκτός έδρας . Δείξαμε καλό ποδόσφαιρο, αντέξαμε έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε. Μας λείπει μάλλον η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση.

Έχετε κάνει όλα τα ματς με τους μεγάλους ντέρμπι και τα χάνετε στις λεπτομέρειες: Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε συνέχεια. Πιο παλιά μπορεί να ήταν πιο εύκολο το ματς για τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το επίπεδο είναι λεπτομέρειες, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Βρέθηκε λίγος χώρος για τον Λόπες και έβαλε αυτό το γκολ στο τέλος. Άνετα θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει.

Πολλά προβλήματα στον ΠΑΟΚ

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος έχει πολλά προβλήματα. Το τελευταίο που προστέθηκε είναι του Κρέσπο, που αποχώρησε τραυματίας και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διάταση, ενδεχόμενο που αν επιβεβαιωθεί, θα τον αφήσει εκτός. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Ελ Καντουρί, Ζαμπά, αλλά και Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ. Είναι προφανές ότι ο Λουτσέσκου θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

 

ΠΑΣ Γιαννινα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/8_5_2022_18_00_pas_giannina_paok/47-1-0-26380

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News