ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 10/02/2018 – 19:30
  • Ζωσιμάδες
  • Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στις 19:30 στα Γιάννενα, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη φετινή του «απόδραση», καθώς δεν έχει πάρει «τρίποντο» ακόμη μακριά από τη Λεωφόρο.

Το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, διότι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει μόλις μια ήττα έως τώρα στο γήπεδό της στη Super League. Αυτή της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ, που πέρασε… αέρα από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας 3-1. Οι Ηπειρώτες είχαν περισσότερη επιβάρυνση από το «τριφύλλι» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς την Τετάρτη έπαιξε 120 κόντρα στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφού από τη ρεβάνς προέκυψε παράταση.

Λίγα βάζουμε, πολλά παίρνουμε στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Σχήμα με 3-5-2 σκοπεύει να παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Οικονόμου, Αυλωνίτης και Κολοβέτσιος θα είναι στην άμυνα. Τζανδάρης-Λουντ στον άξονα, με τον Κάτσε μπροστά τους. Ο Γιόχανσον θα καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά και ο Ινσούα την αριστερή. Δώνης και Μυστακίδης θα βρεθούν στη γραμμή κρούσης. Εκτός είναι οι τραυματίες Κουρμπέλης, Μουνιέ, Λουτσιάνο και Μολίνς. Στην αποστολή, αλλά λογικά δεν θα ξεκινήσει ο Κουλιμπαλί που σε γενικές γραμμές έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Στην αντίπερα όχθη, ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ στην άμυνα. Στο κέντρο θα είναι οι Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Βιντάλ, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, ενώ οι Γιάκος-Κόντε θα είναι μπροστά.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του newspao και κέρδισε πλούσια δώρα: Ντύσου στα πράσινα!

Προϊστορία στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αποτελέσματα 13-6-7 με τέρματα 31-17. Στο αντίστοιχο περσινό ματς, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=OJHJeQTHmmk

http://firstrowgr.eu/watch/623078/1/watch-pas-giannina-vs-panathinaikos-athens.html

http://firstrowgr.eu/watch/623078/2/watch-pas-giannina-vs-panathinaikos-athens.html

http://firstrowgr.eu/watch/623078/3/watch-pas-giannina-vs-panathinaikos-athens.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News