Βάλτε τέλος στο μαρτύριο! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των πράσινων

ΠΡΕΠΕΙ να βάλει ένα τέλος στην κατρακύλα…

Ακόμα ένα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Παναθηναϊκό. Οι Ηπειρώτες με 2/2 νίκες απέκλεισαν την ομάδα του Μπόλονι από το Κύπελλο Ελλάδος στα προημιτελικά.

Ο βαθύς ύπνος πρέπει να τελειώσει άμεσα για τους πάντες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και άπαντες είναι υποχρεωμένοι να φύγουν με το διπλό από τα Γιάννενα, βάζοντας τέλος στο μαρτύριο και τις βάσεις για κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Χωρίς Νιάς, Βέλεθ, Μολό, Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη, Σαβιέρ, Μπουζούκη και Μπεκ ο Παναθηναϊκός. Σέντρα στους Ζωσιμάδες απόψε στις 19:30.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Μπόλονι

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News